Badrumshistorier

”Emme päässeet taikkiin tai lääkikseen, mutta WE DONT CARE koska on olemas halpaa bissee, jätkii joita iskee tinderis ja jatkot kylpyammees."

Hilda on työtön ja Lo työskentelee vanhainkodissa. He ovat etuoikeutettuja luusereita mutta kylpyhuoneessa huonetoverit voivat olla omilla ehdoillaan. Tänne eivät tuomitsevat äänet ja patriarkaatin arvot yllä. Alastonta ja hävytöntä, rehellistä ja voimakasta. Ainutlaatuinen kertomus Hildasta ja Losta on tutkimus nuorena naisena olemisesta vuonna 2017 - tällä kertaa intiimissä ympäristössä jonka jokainen tunnistaa ja jossa käydään päivittäin.

Badrumshistorier (”Kylpyhuonetarinat”) on kolmen osan nettisarja jonka on ohjannut ja kirjoittanut Kaya Pakaslahti. Tyttökertomuksia pidetään usein epäkiinnostavina patriarkaalisessa maailmassa. Vastalauseena Pakaslahti luo sarjan tytöistä jotka vain olemisellaan kelpaavat ja käsittelee sen kautta feminististä tematiikkaa. Kylpyhuonetarinoiden luojat ovat sitä mieltä että naisellinen kokemus tarvitsee enemmän tilaa mediassa ja että se täytyy toteuttaa tietoisesti sekä uusin tavoin.
Kaya Pakaslahti on lahjakas käsikirjoittaja ja ohjaaja joka on luonut osuvaa dialogia ja rakastettavia hahmoja. Rooleissa nähdään Josefine Fri Hildana ja Sannah Nedergård Lona.

BADRUMSHISTORIER

Jakso 1

Jakso 2

Jakso 3

Kesto:
Jakso 1: 8 min
Jakso 2: 12 min
Jakso 3: 13 min
Tekstitys: Englanti

Ohjaus - Kaya Pakaslahti

Kuvaaja - Sophie Feldt

Äänisuunnittelija - Magdalena Silin

Tuottaja - Daniela Holm

yhteydenotto: daniela.holm@arcada.fi